Saunagaskachels

SHS Europa kan teren op meer dan 25 jaar succes en ervaring in de verwarming van commerciële saunasystemen. SHS Europa kan professionele saunatechniek en individuele oplossingen aanbieden en monteren.

Wij ondersteunen investeerder, architecten, saunabouwers en exploitanten van fitnessstudio’s, hotel- en wellnessfaciliteiten evenals thermale baden in het complexe vakgebied van het verwarmen van saunafaciliteiten, wereldwijd.

Advies, projectplanning, montage en jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden allemaal in één hand.

SHS Europa is dealer van Kusatek Heating, maar kan ook andere systemen aanbieden.De Kusatek saunagaskachels zijn DVGW-gecertificeerde saunagaskachels met een vermogen van 10 tot 120 kW en bieden u het meest economische en milieuvriendelijke gebruik van uw Finse, lagetemperatuur-, thema- of megasauna.

Energiebesparing staat bij SHS Europa centraal. Vanuit deze kerngedachte hebben wij voor de saunagaskachels een energiebesparingsmodule ontwikkeld die in de praktijk forse energiebesparingen opleveren.

Bij de bouw van saunagaskachels wordt er rekening gehouden met een optionele ombouw naar elektrisch. Mocht dat in de toekomst wenselijk zijn dan is dat eenvoudig realiseerbaar.

Daarnaast behoort en hybride-systeem ook tot de mogelijkheden.

Voordelen

  • Zeer degelijke techniek, 25 jaar ervaring
  • Geschikt voor kleine sauna’s tot mega sauna’s
  • Advies, realisatie en onderhoud onder één dak
  • Voor meerdere gas-varianten geschikt, zoals aardgas G20, G25 en propaan/butaan
  • Energiebesparing door toepassing van energiebesparingsmodule
  • Ombouw naar elektrische variant eenvoudig realiseerbaar

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden