Wij werken fasegewijs naar een oplossing. Doelstelling, Analyse, Voorstel, Ontwikkelen, produceren, Installeren, Opstarten, Opleveren.

Maatwerk

Natuurlijk kunnen we hier en daar gebruik maken van bestaande producten als onderdeel van het totale energiesysteem en ter reductie van de totale systeemkosten. Voor een deel zal er sprake zijn van maatwerk zodat we per situatie de meest gunstige besparing kunnen creeren.

Engineering oplossingen

Wij ontwerpen en vervaardigen Speciale Heating Systems die voldoen aan de eisen van de klant en de international normen. Afhankelijk van de toepassing, wet- en regelgeving en de omgeving, reiken we energiezuinige oplossingen aan.

Original Equipment Manufactorer

Wij werken met bewezen systeemonderdelen en die tevens voldoen aan de internationale normeringen. De onderdelen die wij toepassen behoren kwalitatief tot het topsegment en daardoor zeer betrouwbaar.

Eigen productie, uitbesteden of verkoop concepten

Onze passie is om onze kennis om te zetten in mooie oplossingen.Afhankelijk van de ontwikkelingsfase van nieuwe concepten staan we open voor samenwerkingen met derden om onze energieoplossingen in de markt te zetten zodat wij ons blijvend kunnen richten op nieuwe oplossingen. We zien namelijk veel uitdagingen die om een oplossing schreeuwen.