SHS Electric Heater

De SHS Elektrische heater zorgt, naast een buitengewoon comfort, voor een forse energiebesparing. Met 0% emissie-uitstoot en een 100% benutting van de restwarmte is SHS er in korte tijd in geslaagd om haar kennis om te zetten in een zeer krachtig en robuust verwarmingssyteeem. SHS kan middels dit verwarmingssysteemn elke ruimte voorzien van de gewenste temperatuur.

SHS Heat Saver

Met de benodigde kennis van warmteoverdracht heeft SHS in samenwerking met technologiebedrijf Envitron en de Hanzehogelschool Groningen, de SHS Energy Saver ontwikkeld. De op gas georiënteerde techniek zorgt voor een aanmerkelijke energiebesparing bij gas gerelateerde verwarmingssystemen. Afhankelijk van de situatie kan de energiebesparing wel oplopen naar meer dan 30%. Dat betekent dat vele gassystemen met een SHS Energy Saver nog een tweede levensloop tegemoet kunnen zien in plaats van de vervanging van het verwarmingssysteem.

SHS Heating coils

De door SHS Europa ontwikkelde verwarmingspiralen verhogen het rendement van de warmteafgifte in de doelruimte. Door de parallel geschakelde spiralen kan op een eenvoudige wijze geschakeld worden naar een groot vermogen waarmee grote ruimten verwarmd kunnen worden.

SHS Special Infrared

De SHS Special Infrarood geeft een zeer hoog rendement en vergelijking met andere verwarmingstechnieken. Deze verwarmingssystemen bieden een uitstekende oplossing voor ruimten waar relatief weinig vermogen beschikbaar is. In vergelijking met traditionele elektrische warmtesystemen kan volstaan worden met 50% van het vermogen zonder dat u aan comfort inboet. Deze innovatie is nieuw voor de markt. De energiezuinige ssytemen zijn een pareltje voor de doelgroep die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Van gas naar Electrisch

SHS Europa kan alle gasgerelateerde verwarmingssystemen ombouwen naar directe en indirecte elektrische verwarming terwijl het comfort minimaal op hetzelfde niveau blijft. Bij onze producten ziet u daarvan enkele vorbeelden.