Met onze expertise van verwarmingssystemen bedienen we klanten in verschillende sectoren en branches. Voor alle vraagstukken geldt dat we de energie-optimaliseringskansen in beeld brengen om te gaan benutten. Tevens laten wij ons graag uitdagen om het gehele energiesysteem te transformeren naar effectieve toepassing met een minimum aan verliezen. Dat geldt voor zowel verwarming als ook voor koeling.

Gebouwen conditionering

In gebouwen is een comfortabele werkomgeving, opslag en dergelijke een belangrijk aspect met betrekking tot verwarmings- en koelingssystemen. Zowel voor bedrijfsgebouwen als ook leefruimten zien we nog (te)veel energie verloren gaan.

Wellness

Doordat we met onze verwarmingsconcepten zeer hoge temperaturen kunnen bereiken en vasthouden, voorzien wij ook wellnesscentra van onze verwarmingstechnieken. Door middel van een nieuw ontwikkelde spiraal en een besturingsunit voor het optimal benutten van de opgewekte warmte, vindt er tevens een zeer effectieve warmteafgifte plaats in de doelruimte.

Procesindustrie

Ook voor de procesindustrie hebben we verwarmingstechnieken en onderdelen beschikbaar. Dezelfde geldt voor vernevelingstechnieken die onder andere worden toegepast in opslagloodsen in de landbouw voor het conditioneren van landbouwproducten.

Elektrisch en gas

SHS Europa heeft kennis en ervaring met zowel elektrische verwarmings- als ook gasverwarmingsconcepten. In meerdere situaties kunnen gasconcepten omgebouwd worden naar elektrische concepten. Mocht dit niet kunnen dan heeft SHS Europa een Heat Saver beschikbaar die gasconcepten energie zuiniger maakt.

Productontwikkeling

Wij ontwerpen en ontwikkelen wij nieuwe systemen. Niet omdat het moet, maar omdat met bestaande technologiën nog niet de ultieme energiebesparing kan worden bereikt. Dit bieden wij ook als dienst aan. Van een idee tot een compleet produceerbaar en commercieel uit te rollen product. Dat kan het totale ontwikkelingstraject zijn, of specifieke ondersteuning bieden bij bepaalde fasen in het ontwikkelingsproces. Wij laten ons dan ook graag uitdagen om uw product of applicatie te optimaliseren.

Advies en Engineering

Op de achtergrond moet er vaak veel worden geregeld om een succesvol eindresultaat te bereiken. Op de volgende gebieden kunnen wij u ondersteuning geven: Engineering, Subsidies aanvragen, Exploitatiebegrotingen opstellen, Financieringen aanvragen en projectmanagement.